Simon Fraser vs Chaminade (02/21/23)

 
Box Score
 

Great Northwest Athletic Conf. 2023
Simon Fraser at Chaminade (Game 1)
02/21/23 at Honolulu, Hawaii (Silversword Field)

Simon Fraser 2 (5-7)

Player   ab    r    h  rbi   bb   so   po    a  lob 
Duclos,Megan cf 
McGlynn,Abby lf 
Zagari,Caitlin 1b 
Davyduke,Kristen 3b/dh 
Balcaen,Janique rf 
   Janzen,Anika pr/rf 
Affeldt,Cassidy dh/3b 
Barker,Avery 2b 
Hughes,Amy ss 
Beardsall,Breanne c 
Hansen,Julia p 
   Davies,Reese p 
Totals  27  18 
  

Chaminade 7 (3-2)

Player   ab    r    h  rbi   bb   so   po    a  lob 
Fujioka, Taryn ss 
Cabunoc, Jaeda 3b 
Takemura, Keaolani c 
McKean, Chasity cf 
Hayakawa, Haley lf 
   Tuifao, Larchelle ph 
Gates-Coyaso, Kailah rf 
Obara, Cheyne 2b 
Jacobsen, Bailey dh 
Amaya, Alicia 1b  10 
   Tonaki, Elora pr/1b 
Genera, Taylor p 
Totals  24  21  12 

Score by Innings                  R  H  E
-----------------------------------------
Simon Fraser........ 001 100 0 -  2  6  4
Chaminade........... 400 201 X -  7  7  2
-----------------------------------------
E - Zagari(3); Davyduke(5); Balcaen(1); Davies(1); Cabunoc, J.(4); Obara, C.(2). DP - CUH-SB 1. LOB - SFU 9; CUH-SB 8. HBP - Fujioka, T.; McKean, C.. SF - Hayakawa, H.(2). SB - Duclos 3(20); McGlynn(10); Fujioka, T.(1). CS - Fujioka, T.(1); Cabunoc, J.(1).

Simon Fraser   ip  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
Hansen,Julia L,0-2  3.0  13  18 
Davies,Reese   3.0  11  15 
  
Chaminade   ip  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
Genera, Taylor W,3-0  7.0  27  32  13 

Win - Genera, T. (3-0). Loss - Hansen (0-2). Save - None. WP - Hansen(1); Davies 2(2). HBP - by Hansen (Fujioka, T.); by Davies (McKean, C.).

Umpires - HP: Clyde Torigoe 1B: Walter Yamatsuka
Start: 1:05 pm Time: 1:51 Attendance:
Weather: Overcast, winds out to RF
Hansen faced 2 batters in the 4th.

 
Play-by-Play
 

Great Northwest Athletic Conf. 2023
Simon Fraser at Chaminade (Game 1)
02/21/23 at Honolulu, Hawaii (Silversword Field)

Simon Fraser starters: 12/cf Duclos; 20/lf McGlynn; 8/1b Zagari; 15/3b Davyduke; 23/rf Balcaen; 13/dh Affeldt; 10/2b Barker; 18/ss Hughes; 7/c Beardsall; 22/p Hansen;

Chaminade starters: 15/ss Fujioka, T.; 2/3b Cabunoc, J.; 5/c Takemura, K.; 19/cf McKean, C.; 18/lf Hayakawa, H.; 1/rf Gates-Coyaso; 9/2b Obara, C.; 14/dh Jacobsen, B.; 25/1b Amaya, A.; 3/p Genera, T.;

Simon Fraser 1st - Duclos grounded out to 1b unassisted. McGlynn singled to center field. McGlynn stole second. Zagari flied out to rf. Davyduke grounded out to ss. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

Chaminade 1st - Fujioka, T. hit by pitch. Fujioka, T. stole second. Cabunoc, J. singled to pitcher, advanced to second on a throwing error by 1b, RBI; Fujioka, T. scored. Takemura, K. grounded out to ss. McKean, C. walked; Cabunoc, J. advanced to third on a wild pitch. Hayakawa, H. flied out to rf, SF, RBI; Cabunoc, J. scored. Gates-Coyaso singled to right center, advanced to second on the error; McKean, C. advanced to third, scored on a throwing error by rf. Obara, C. walked. Jacobsen, B. singled up the middle, RBI; Obara, C. advanced to second; Gates-Coyaso scored. Amaya, A. flied out to cf. 4 runs, 3 hits, 2 errors, 2 LOB.

Simon Fraser 2nd - Balcaen grounded out to 2b. Affeldt struck out swinging. Barker singled to center field. Hughes walked; Barker advanced to second. Beardsall grounded out to 3b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

Chaminade 2nd - Fujioka, T. walked. Cabunoc, J. reached on a fielder's choice to shortstop; Fujioka, T. out at second ss to 2b. Cabunoc, J. out at second c to ss, caught stealing. Takemura, K. reached on a fielding error by 3b. McKean, C. struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 1 error, 1 LOB.

Simon Fraser 3rd - Duclos singled to left field. Duclos stole second. Duclos stole third. McGlynn grounded out to ss, RBI; Duclos scored. Zagari lined out to 2b. Davyduke grounded out to 2b. 1 run, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

Chaminade 3rd - Hayakawa, H. flied out to rf. Gates-Coyaso popped up to ss. Obara, C. grounded out to 1b unassisted. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

Simon Fraser 4th - Balcaen reached on a fielding error by 2b. Affeldt walked; Balcaen advanced to second. Janzen pinch ran for Balcaen. Barker flied out to rf. Hughes struck out looking. Beardsall singled up the middle, RBI; Affeldt advanced to second; Janzen scored, unearned. Duclos popped up to c, bunt. 1 run, 1 hit, 1 error, 2 LOB.

Chaminade 4th - Davyduke to dh. Janzen to rf. Affeldt to 3b. Jacobsen, B. singled to left field. Amaya, A. singled to right field; Jacobsen, B. advanced to second. Davies to p for Hansen. Tonaki, E. pinch ran for Amaya, A.. Fujioka, T. walked; Tonaki, E. advanced to second; Jacobsen, B. advanced to third. Cabunoc, J. reached on a fielder's choice to pitcher; Fujioka, T. advanced to second; Tonaki, E. advanced to third; Jacobsen, B. scored on a fielding error by p. Takemura, K. reached on a fielder's choice to shortstop; Cabunoc, J. advanced to second; Fujioka, T. advanced to third; Tonaki, E. out at home ss to c. McKean, C. hit by pitch, RBI; Takemura, K. advanced to second; Cabunoc, J. advanced to third; Fujioka, T. scored, unearned. Hayakawa, H. lined out to 3b. Gates-Coyaso grounded out to 1b unassisted. 2 runs, 2 hits, 1 error, 3 LOB.

Simon Fraser 5th - Tonaki, E. to 1b. McGlynn grounded out to 1b unassisted. Zagari singled to third base. Davyduke walked; Zagari advanced to second. Balcaen to rf for Janzen. Balcaen reached on a fielder's choice to pitcher, advanced to second on a throwing error by 3b; Davyduke advanced to third on the error; Zagari out at third p to 3b. Affeldt grounded out to 2b. 0 runs, 1 hit, 1 error, 2 LOB.

Chaminade 5th - Obara, C. popped up to ss. Jacobsen, B. flied out to lf. Amaya, A. to 1b for Tonaki, E.. Amaya, A. popped up to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

Simon Fraser 6th - Barker flied out to cf. Hughes grounded out to 2b. Beardsall grounded out to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

Chaminade 6th - Fujioka, T. singled up the middle. Fujioka, T. out at second c to ss, caught stealing. Cabunoc, J. popped up to ss. Takemura, K. walked. McKean, C. singled to left field; Takemura, K. advanced to second. Tuifao, L. pinch hit for Hayakawa, H.. McKean, C. advanced to second on a wild pitch; Takemura, K. advanced to third on a wild pitch. Tuifao, L. walked; McKean, C. advanced to third on a wild pitch; Takemura, K. scored on a wild pitch. Hayakawa, H. to lf for Tuifao, L.. Gates-Coyaso grounded out to 3b. 1 run, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

Simon Fraser 7th - Duclos singled to right field. Duclos stole second. McGlynn walked. Zagari grounded into double play 2b to ss to 1b; McGlynn out on the play; Duclos advanced to third. Davyduke walked. Balcaen grounded out to ss. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.