Northwest Nazarene vs Hawaii Pacific (Feb 26, 2011)

 
Box Score
 

2011 GNAC
Northwest Nazarene at Hawaii Pacific
Feb 26, 2011 at Waipahu, HI (Hans L'Orange)

Northwest Nazarene 13 (11-1)

Player   ab    r    h  rbi   bb   so   po    a  lob 
McDonald,Sean cf 
Hibbard,Zach 2b 
Henry,Justin dh 
  Morse,Zach dh 
  Bettinson,Derek ph 
VanBeek,Ryan 3b 
Udy,Ryan c 
  Drlik,Drew c 
Uvila,Kramer 1b 
Windall,Ty rf 
Louie,Cameron ss 
Parker,Logan lf 
  Lind,Spencer lf 
Brodrick,J.T. p 
  Tarter,Preston p 
  Hruza,Kalen p 
  Sneed,Zeb p 
Totals  50  13  15  27  11  15 
  

Hawaii Pacific 7 (2-8)

Player   ab    r    h  rbi   bb   so   po    a  lob 
Oshiro, Jordan cf 
Akeo, Lester 2b/3b 
Amaral, Blake 3b/lf 
Kapana, Keanu c 
  Inamasu, Jordan c 
  Rice-Kashima, Lanan ph/c 
Ajer, Troy lf/rf 
Sumner, Kale 1b  11 
Morihara, Rylan dh 
Rego, Jordan rf 
  Newman, Max ph/2b 
Salazar, Raymond ss 
  Tamaru, Wade ss 
Greene, Michael p 
  Hoppie, Nolan p 
  Kaiwi, Joshua p 
  Ibanez, Peter p 
  Hill, Taylor p 
Totals  41  15  27  17  11 

Score by Innings                    R  H  E
-------------------------------------------
Northwest Nazarene.. 120 162 001 - 13 15  0
Hawaii Pacific...... 200 000 401 -  7 15 10
-------------------------------------------
E - Akeo, L 2; Amaral, B 3; Inamasu, J 2; Sumner, K; Rego, J; Tamaru, W. DP - NNU 1. LOB - NNU 15; HPU 11. 2B - Morse; Uvila; Sumner, K. 3B - Ajer, T. HBP - Hibbard; Udy; Louie; Morihara, R.

Northwest Nazarene   ip  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
Brodrick,J.T. W,4-0  6.0  25  26 
Tarter,Preston   0.2 
Hruza,Kalen   0.1 
Sneed,Zeb   2.0 
  
Hawaii Pacific   ip  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
Greene, Michael L,0-2  4.1  10  27  30 
Hoppie, Nolan   1.1 
Kaiwi, Joshua   0.0 
Ibanez, Peter   2.2  13  13 
Hill, Taylor   0.2 

Win - Brodrick (4-0). Loss - Greene, M (0-2). Save - None. WP - Tarter; Kaiwi, J. HBP - by Greene, M (Louie); by Greene, M (Udy); by Kaiwi, J (Hibbard); by Hruza (Morihara, R). PB - Kapana, K 3.

Umpires -
Start: 2:00pm Time: 3:44 Attendance: 100

Kaiwi, J faced 2 batters in the 6th.

 
Play-by-Play
 

2011 GNAC
Northwest Nazarene at Hawaii Pacific
Feb 26, 2011 at Waipahu, HI (Hans L'Orange)

Northwest Nazarene starters: 3/cf McDonald; 4/2b Hibbard; 7/dh Henry; 13/3b VanBeek,R; 5/c Udy; 12/1b Uvila; 2/rf Windall; 1/ss Louie; 11/lf Parker; 26/p Brodrick;

Hawaii Pacific starters: 15/cf Oshiro, J; 22/2b Akeo, L; 31/3b Amaral, B; 12/c Kapana, K; 35/lf Ajer, T; 24/1b Sumner, K; 5/dh Morihara, R; 32/rf Rego, J; 7/ss Salazar, R; 17/p Greene, M;

Northwest Nazarene 1st - McDonald reached on an error by 2b. Hibbard grounded out to 2b; McDonald advanced to second. Henry grounded out to ss; McDonald advanced to third. VanBeek,R reached on an error by 3b; McDonald scored, unearned. Udy grounded out to 2b. 1 run, 0 hits, 2 errors, 1 LOB.

Hawaii Pacific 1st - Oshiro, J singled to center field. Akeo, L singled, bunt; Oshiro, J advanced to second. Amaral, B grounded into double play 3b to 1b; Akeo, L advanced to second; Oshiro, J out on the play. Kapana, K singled to right field; Akeo, L advanced to third. Ajer, T tripled to right field, 2 RBI; Kapana, K scored; Akeo, L scored. Sumner, K popped up to ss. 2 runs, 4 hits, 0 errors, 1 LOB.

Northwest Nazarene 2nd - Uvila doubled to left field. Uvila advanced to third on a passed ball. Windall reached on an error by 3b. Windall advanced to second; Uvila scored on a passed ball. Louie hit by pitch. Louie advanced to second; Windall advanced to third on a passed ball. Parker popped up to ss. McDonald reached on a fielder's choice; Windall out at third 2b to c to 3b. Hibbard singled to left field; McDonald advanced to second; Louie advanced to third. Henry walked, RBI; Hibbard advanced to second; McDonald advanced to third; Louie scored, unearned. VanBeek,R flied out to cf. 2 runs, 2 hits, 1 error, 3 LOB.

Hawaii Pacific 2nd - Morihara, R grounded out to 2b. Rego, J grounded out to 3b. Salazar, R struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

Northwest Nazarene 3rd - Inamasu, J to c for Kapana, K. Udy struck out swinging. Uvila grounded out to ss. Windall grounded out to 3b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

Hawaii Pacific 3rd - Oshiro, J grounded out to ss. Akeo, L singled through the right side. Amaral, B struck out swinging. Inamasu, J reached on a fielder's choice; Akeo, L out at second 3b to 2b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

Northwest Nazarene 4th - Louie grounded out to 3b. Parker reached on an error by 3b, advanced to second, advanced to third on an error by rf. McDonald singled through the left side, RBI; Parker scored, unearned. Hibbard singled, bunt; McDonald advanced to second, out at third 1b to 3b. Henry singled to left field; Hibbard advanced to third. VanBeek,R flied out to cf. 1 run, 3 hits, 2 errors, 2 LOB.

Hawaii Pacific 4th - Ajer, T grounded out to 2b. Sumner, K flied out to lf. Morihara, R singled to left field. Rego, J flied out to cf. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

Northwest Nazarene 5th - Udy hit by pitch. Uvila singled to left field; Udy advanced to second. Windall singled, bunt; Uvila advanced to second; Udy advanced to third. Louie reached on a fielder's choice; Windall advanced to second; Uvila advanced to third; Udy scored on an error by c, unearned. Parker reached on a fielder's choice; Louie advanced to second; Windall advanced to third; Uvila scored on an error by 1b, unearned. McDonald reached on a fielder's choice; Parker advanced to second; Louie advanced to third; Windall scored on an error by c, unearned. Hibbard grounded out to 2b, RBI; McDonald advanced to second; Parker advanced to third; Louie scored, unearned. Morse to dh for Henry. Morse doubled down the rf line, 2 RBI; McDonald scored, unearned; Parker scored, unearned. Hoppie, N to p for Greene, M. VanBeek,R grounded out to 3b. Udy flied out to rf. 6 runs, 3 hits, 3 errors, 1 LOB.

Hawaii Pacific 5th - Salazar, R grounded out to p. Oshiro, J grounded out to 3b. Akeo, L struck out looking. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

Northwest Nazarene 6th - Uvila grounded out to ss. Windall singled up the middle. Louie struck out looking. Parker singled to right field; Windall advanced to third. McDonald singled through the left side, RBI; Parker advanced to third; Windall scored. Kaiwi, J to p for Hoppie, N. Hibbard hit by pitch; McDonald advanced to second. Hibbard advanced to second; McDonald advanced to third; Parker scored on a wild pitch. Morse walked. Ibanez, P to p for Kaiwi, J. VanBeek,R grounded out to p. 2 runs, 3 hits, 0 errors, 3 LOB.

Hawaii Pacific 6th - Amaral, B singled to right field. Inamasu, J reached on a fielder's choice; Amaral, B out at second 3b to 2b. Ajer, T singled through the right side; Inamasu, J advanced to second. Sumner, K flied out to cf. Morihara, R walked; Ajer, T advanced to second; Inamasu, J advanced to third. Rego, J popped up to 1b. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 3 LOB.

Northwest Nazarene 7th - Tamaru, W to ss for Salazar, R. Udy flied out to cf. Uvila struck out swinging. Windall grounded out to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

Hawaii Pacific 7th - Drlik to c for Udy. Lind to lf for Parker. Tarter to p for Brodrick. Tamaru, W singled to right field. Oshiro, J singled to right field; Tamaru, W advanced to third. Akeo, L struck out swinging. Amaral, B singled up the middle, RBI; Oshiro, J advanced to second; Tamaru, W scored. Rice-Kashima pinch hit for Inamasu, J. Rice-Kashima struck out swinging. Ajer, T singled up the middle, RBI; Amaral, B advanced to second; Oshiro, J scored. Amaral, B advanced to third on a wild pitch. Sumner, K doubled to left center, 2 RBI; Ajer, T scored; Amaral, B scored. Hruza to p for Tarter. Morihara, R hit by pitch. Newman, M pinch hit for Rego, J. Newman, M walked; Morihara, R advanced to second; Sumner, K advanced to third. Tamaru, W reached on a fielder's choice; Newman, M out at second ss to 2b. 4 runs, 5 hits, 0 errors, 3 LOB.

Northwest Nazarene 8th - Akeo, L to 3b. Amaral, B to lf. Rice-Kashima to c. Ajer, T to rf. Newman, M to 2b. Louie flied out to lf. Lind reached on an error by 3b, advanced to second. McDonald reached on an error by ss; Lind advanced to third. Hibbard reached on a fielder's choice; McDonald advanced to second; Lind out at third 1b to c to 3b. Bettinson pinch hit for Morse. Bettinson struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 2 errors, 2 LOB.

Hawaii Pacific 8th - Sneed to p for Hruza. Oshiro, J lined out to 2b. Akeo, L struck out looking. Amaral, B struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

Northwest Nazarene 9th - VanBeek,R singled through the left side. Drlik singled through the right side; VanBeek,R advanced to second. Uvila flied out to cf. Windall singled through the right side; Drlik advanced to second; VanBeek,R advanced to third. Hill, T to p for Ibanez, P. Louie singled to right field, RBI; Windall advanced to second; Drlik advanced to third; VanBeek,R scored. Lind struck out looking. McDonald reached on a fielder's choice; Louie out at second ss to 2b. 1 run, 4 hits, 0 errors, 3 LOB.

Hawaii Pacific 9th - Rice-Kashima struck out looking. Ajer, T singled up the middle. Sumner, K walked; Ajer, T advanced to second. Morihara, R singled to right field; Sumner, K advanced to second; Ajer, T advanced to third. Newman, M reached on a fielder's choice, RBI; Morihara, R out at second ss to 2b; Sumner, K advanced to third; Ajer, T scored. Tamaru, W struck out swinging. 1 run, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.