Northwest Nazarene vs Hawaii Pacific (Feb 23, 2011)

 
Box Score
 

2011 GNAC
Northwest Nazarene at Hawaii Pacific
Feb 23, 2011 at Waipahu, HI (Hans L'Orange Field)

Northwest Nazarene 6 (7-1)

Player   ab    r    h  rbi   bb   so   po    a  lob 
McDonald,Sean cf 
Hibbard,Zach 2b 
Parker,Logan lf 
VanBeek,Ryan 3b 
Henry,Justin c 
Uvila,Kramer 1b 
Windall,Ty rf 
Louie,Cameron ss 
  Bettinson,Derek ph 
  Udy,Ryan ph 
Hatfield,Josh dh 
Sneed,Zeb p 
  Hruza,Kalen p 
  Casper,George p 
  Patterson,Patrick p 
  Morse,Zach p 
  Parton,Evan p 
  Hiler,Jacob p 
Totals  38  13  24  13  12 
  

Hawaii Pacific 8 (2-4)

Player   ab    r    h  rbi   bb   so   po    a  lob 
Akeo, Lester 2b 
Morihara, Rylan dh 
Amaral, Blake 3b 
Kapana, Keanu rf 
Greenstein, David lf 
  Salazar, Raymond ph 
  Ajer, Troy lf 
Sumner, Kale 1b  11 
Tamaru, Wade ss 
Inamasu, Jordan c 
Oshiro, Jordan cf 
Inouye, Toby p 
  Ibanez, Peter p 
  Hoppie, Nolan p 
Totals  33  12  27  12  15 

Score by Innings                    R  H  E
-------------------------------------------
Northwest Nazarene.. 100 001 013 -  6 13  4
Hawaii Pacific...... 031 111 10X -  8  9  1
-------------------------------------------
E - Hibbard 3; Uvila; Inouye, T. DP - NNU 1; HPU 1. LOB - NNU 12; HPU 15. 2B - McDonald; VanBeek,R; Amaral, B. 3B - Windall. HBP - Morihara, R; Kapana, K. SB - Oshiro, J. CS - Morihara, R.

Northwest Nazarene   ip  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
Sneed,Zeb L,1-1  1.2  10 
Hruza,Kalen   0.1 
Casper,George   1.0  10 
Patterson,Patrick   2.0 
Morse,Zach   0.2 
Parton,Evan   1.1 
Hiler,Jacob   1.0 
  
Hawaii Pacific   ip  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
Inouye, Toby W,2-0  7.0  28  31 
Ibanez, Peter   0.2 
Hoppie, Nolan S,1  1.1 

Win - Inouye, T (2-0). Loss - Sneed (1-1). Save - Hoppie, N (1). WP - Sneed 3; Casper 2; Inouye, T. HBP - by Casper (Kapana, K); by Casper (Morihara, R). PB - Inamasu, J.

Umpires - HP: BASE033
Start: 6:00 pm Time: 3:55 Attendance: 150

Casper faced 3 batters in the 4th.
Inouye, T faced 1 batter in the 8th.

 
Play-by-Play
 

2011 GNAC
Northwest Nazarene at Hawaii Pacific
Feb 23, 2011 at Waipahu, HI (Hans L'Orange Field)

Northwest Nazarene starters: 3/cf McDonald; 4/2b Hibbard; 11/lf Parker; 13/3b VanBeek,R; 7/c Henry; 12/1b Uvila; 2/rf Windall; 1/ss Louie; 30/dh Hatfield; 25/p Sneed;

Hawaii Pacific starters: 22/2b Akeo, L; 5/dh Morihara, R; 31/3b Amaral, B; 12/rf Kapana, K; 4/lf Greenstein; 24/1b Sumner, K; 2/ss Tamaru, W; 6/c Inamasu, J; 15/cf Oshiro, J; 19/p Inouye, T;

Northwest Nazarene 1st - McDonald doubled to left field. Hibbard struck out swinging. Parker grounded out to ss; McDonald advanced to third. VanBeek,R singled to left field, RBI; McDonald scored. Henry struck out swinging. 1 run, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

Hawaii Pacific 1st - Akeo, L flied out to rf. Morihara, R walked. Morihara, R advanced to second on a wild pitch. Morihara, R picked off. Morihara, R out at second p to 3b to 2b to 3b to 2b, caught stealing. Amaral, B walked. Amaral, B advanced to second on a wild pitch. Kapana, K struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

Northwest Nazarene 2nd - Uvila popped up to ss. Windall tripled down the lf line. Louie walked. Hatfield flied out to cf. Louie advanced to second on a passed ball. McDonald grounded out to 3b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

Hawaii Pacific 2nd - Greenstein grounded out to 2b. Sumner, K walked. Tamaru, W walked; Sumner, K advanced to second. Inamasu, J popped up to 2b. Tamaru, W advanced to second; Sumner, K advanced to third on a wild pitch. Oshiro, J walked. Akeo, L singled, advanced to second, 2 RBI; Oshiro, J advanced to third; Tamaru, W scored; Sumner, K scored. Hruza to p for Sneed. Morihara, R reached on an error by 2b; Akeo, L advanced to third; Oshiro, J scored, unearned. Amaral, B struck out looking. 3 runs, 1 hit, 1 error, 2 LOB.

Northwest Nazarene 3rd - Hibbard grounded out to 2b. Parker grounded out to 2b. VanBeek,R struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

Hawaii Pacific 3rd - Casper to p for Hruza. Kapana, K hit by pitch. Greenstein reached on a fielder's choice; Kapana, K out at second p to ss. Sumner, K singled to center field; Greenstein advanced to second. Tamaru, W singled to right field; Sumner, K advanced to second; Greenstein advanced to third, out at home rf to c. Inamasu, J walked; Tamaru, W advanced to second; Sumner, K advanced to third. Oshiro, J reached on a fielder's choice; Inamasu, J advanced to second on an error by 2b; Tamaru, W advanced to third; Sumner, K scored, unearned. Akeo, L struck out looking. 1 run, 2 hits, 1 error, 3 LOB.

Northwest Nazarene 4th - Henry grounded out to ss. Uvila singled to right field. Windall grounded out to 3b, bunt; Uvila advanced to second. Uvila picked off, out at second p to 2b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

Hawaii Pacific 4th - Morihara, R hit by pitch. Morihara, R advanced to second on a wild pitch. Amaral, B reached on an error by 1b. Amaral, B advanced to second on a wild pitch; Morihara, R advanced to third. Kapana, K walked. Patterson to p for Casper. Greenstein grounded into double play ss to 2b to 1b; Kapana, K out on the play; Amaral, B advanced to third; Morihara, R scored, unearned. Sumner, K walked. Tamaru, W flied out to rf. 1 run, 0 hits, 1 error, 2 LOB.

Northwest Nazarene 5th - Louie struck out swinging. Hatfield singled to left field. McDonald popped up to rf. Hatfield advanced to second on a wild pitch. Hibbard grounded out to ss. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

Hawaii Pacific 5th - Inamasu, J grounded out to ss. Oshiro, J grounded out to 3b. Akeo, L walked. Morihara, R walked; Akeo, L advanced to second. Amaral, B doubled down the rf line, RBI; Morihara, R advanced to third; Akeo, L scored. Kapana, K grounded out to 3b. 1 run, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

Northwest Nazarene 6th - Parker walked. VanBeek,R singled to left field; Parker advanced to second. Henry singled, bunt, advanced to second on an error by p; VanBeek,R advanced to third; Parker scored. Uvila lined out to 3b. Windall grounded out to 3b. Louie popped up to 2b. 1 run, 2 hits, 1 error, 2 LOB.

Hawaii Pacific 6th - Morse to p for Patterson. Greenstein grounded out to 3b. Sumner, K walked. Tamaru, W singled to left field; Sumner, K advanced to second. Inamasu, J flied out to rf. Oshiro, J singled to center field, RBI; Tamaru, W advanced to second; Sumner, K scored. Akeo, L walked; Oshiro, J advanced to second; Tamaru, W advanced to third. Parton to p for Morse. Morihara, R grounded out to 1b unassisted. 1 run, 2 hits, 0 errors, 3 LOB.

Northwest Nazarene 7th - Hatfield popped up to 3b. McDonald singled to center field. Hibbard singled to second base; McDonald advanced to second. Parker grounded into double play 2b to ss to 1b; Hibbard out on the play. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

Hawaii Pacific 7th - Amaral, B singled to left field. Kapana, K singled to center field; Amaral, B advanced to second. Salazar, R pinch hit for Greenstein. Salazar, R struck out swinging. Sumner, K reached on a fielder's choice; Kapana, K out at second ss to 2b; Amaral, B advanced to third, scored on an error by 2b, unearned. Tamaru, W flied out to lf. 1 run, 2 hits, 1 error, 1 LOB.

Northwest Nazarene 8th - Ajer, T to lf for Salazar, R. VanBeek,R walked. Ibanez, P to p for Inouye, T. Henry popped up to 2b. Uvila struck out swinging. Windall walked; VanBeek,R advanced to second. Louie walked; Windall advanced to second; VanBeek,R advanced to third. Hatfield walked, RBI; Louie advanced to second; Windall advanced to third; VanBeek,R scored. Hoppie, N to p for Ibanez, P. McDonald popped up to rf. 1 run, 0 hits, 0 errors, 3 LOB.

Hawaii Pacific 8th - Hiler to p for Parton. Inamasu, J lined out to ss. Oshiro, J singled, bunt. Oshiro, J stole second. Akeo, L lined out to lf. Morihara, R struck out looking. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

Northwest Nazarene 9th - Hibbard singled to center field. Parker singled, bunt; Hibbard advanced to second. VanBeek,R doubled to left center, 2 RBI; Parker scored; Hibbard scored. Henry grounded out to 1b unassisted; VanBeek,R advanced to third. Uvila struck out swinging, out at first c to 1b. Windall singled, RBI; VanBeek,R scored. Bettinson pinch hit for Louie. Bettinson walked; Windall advanced to second. Udy pinch hit for Bettinson. Hatfield struck out swinging. 3 runs, 4 hits, 0 errors, 2 LOB.