Minot State vs Northwest Nazarene (Feb 12, 2011)

 
Box Score
 

2011 GNAC
Minot State at Northwest Nazarene (Game 2)
Feb 12, 2011 at Nampa,Idaho (Elmore Vail Field)

Minot State 3 (0-4)

Player   ab    r    h  rbi   bb   so   po    a  lob 
Houston,Kory cf 
Mesh,Michael 2b 
  Fornshell,Alex ph/2b 
Hornecker,Ryne ss 
Peters,Scott 1b 
Chatwood,Jaret 3b 
Olson,Mitch dh 
Court,Shayne rf 
  Kramer,Ben ph 
Moughtin,Connor c 
Lochhead,Andrew lf 
  Wik,Denver lf/ph 
Lorenz,Tanner p 
  Kallias,Clay p 
  Nevins,Cody p 
Totals  25  18  10 
  

Northwest Nazarene 12 (4-0)

Player   ab    r    h  rbi   bb   so   po    a  lob 
McDonald,Sean cf/p 
Hibbard,Zach 2b 
Parker,Logan lf 
  Lind,Spencer ph/lf 
Drlik,Drew dh 
  Hunt,Bryan pr 
  Hatfield,Josh rf 
VanBeek,Ryan 3b 
  Daylong,Tanner pr/3b 
Udy,Ryan c 
Windall,Ty rf/cf 
  Tarter,Preston p 
  Parton,Evan p 
  Hiler,Jacob p 
Uvila,Kramer 1b 
  Casper,George ph/1b 
Louie,Cameron ss 
Gwaltney,Jesse p 
Totals  29  12  10  21  10 

Score by Innings                  R  H  E
-----------------------------------------
Minot State......... 011 100 0 -  3  6  4
Northwest Nazarene.. 212 430 X - 12  9  2
-----------------------------------------
E - Mesh; Chatwood 2; Lorenz; VanBeek,R; Gwaltney. DP - Beavers 1; NNU 1. LOB - Beavers 5; NNU 10. 2B - Fornshell(1); Hibbard(2). HBP - Lochhead; McDonald; Hibbard; Lind; Drlik; VanBeek,R. SH - Mesh. SF - Hornecker. SB - Chatwood; Hibbard; Parker 2; Udy.

Minot State   ip  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
Lorenz,Tanner L,0-1  3.2  17  24 
Kallias,Clay   1.0 
Nevins,Cody   1.1 
  
Northwest Nazarene   ip  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
Gwaltney,Jesse W,1-0  4.0  13  17 
McDonald,Sean   1.1 
Tarter,Preston   0.2 
Parton,Evan   0.2 
Hiler,Jacob   0.1 

Win - Gwaltney (1-0). Loss - Lorenz (0-1). Save - None. WP - Lorenz; Nevins. HBP - by Lorenz (Hibbard); by Gwaltney (Lochhead); by Lorenz (Drlik); by Lorenz (VanBeek,R); by Lorenz (McDonald); by Nevins (Lind).

Umpires - HP: Vern Banks 1B: Mike Moschette 2B: Craig Mills
Start: 3:00 p.m Time: 2:19 Attendance: 279
Weather: Sunny, 55-degrees

 
Play-by-Play
 

2011 GNAC
Minot State at Northwest Nazarene (Game 2)
Feb 12, 2011 at Nampa,Idaho (Elmore Vail Field)

Minot State starters: 1/cf Houston; 8/2b Mesh; 3/ss Hornecker; 4/1b Peters; 6/3b Chatwood; 26/dh Olson; 7/rf Court; 19/c Moughtin; 22/lf Lochhead; 30/p Lorenz;

Northwest Nazarene starters: 3/cf McDonald; 4/2b Hibbard; 11/lf Parker; 34/dh Drlik; 13/3b VanBeek,R; 5/c Udy; 2/rf Windall; 12/1b Uvila; 1/ss Louie; 29/p Gwaltney;

Minot State 1st - Houston struck out. Mesh struck out looking. Hornecker struck out looking. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

Northwest Nazarene 1st - McDonald walked. McDonald advanced to second on a throwing error by p, advanced to third. Hibbard hit by pitch. Hibbard stole second. Parker singled to second base, RBI; Hibbard advanced to third; McDonald scored. Parker stole second. Drlik flied out to rf. VanBeek,R grounded out to ss, RBI; Parker advanced to third; Hibbard scored. Udy walked. Udy stole second. Windall struck out, out at first c to 1b. 2 runs, 1 hit, 1 error, 2 LOB.

Minot State 2nd - Peters reached on a throwing error by 3b. Chatwood singled to left field; Peters advanced to second. Olson lined out to cf. Court singled to center field, RBI; Chatwood advanced to second; Peters scored, unearned. Moughtin lined into double play ss to 2b; Chatwood out on the play. 1 run, 2 hits, 1 error, 1 LOB.

Northwest Nazarene 2nd - Uvila grounded out to ss. Louie walked. McDonald fouled out to c. Hibbard doubled to right center, RBI; Louie scored. Parker grounded out to ss. 1 run, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

Minot State 3rd - Lochhead hit by pitch. Houston reached on a throwing error by p, bunt; Lochhead advanced to second. Mesh out at first p to 2b, SAC, bunt; Houston advanced to second; Lochhead advanced to third. Hornecker flied out to lf, SAC, RBI; Lochhead scored, unearned. Peters grounded out to 3b. 1 run, 0 hits, 1 error, 1 LOB.

Northwest Nazarene 3rd - Drlik hit by pitch. VanBeek,R hit by pitch; Drlik advanced to second. VanBeek,R advanced to second; Drlik advanced to third on a wild pitch. Udy grounded out to 2b, RBI; VanBeek,R advanced to third; Drlik scored. Windall singled, bunt, RBI; VanBeek,R scored. Casper pinch hit for Uvila. Casper grounded out to 2b; Windall advanced to second. Louie popped up to 2b. 2 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

Minot State 4th - Casper to 1b. Chatwood walked. Olson fouled out to 1b. Chatwood stole second. Court struck out looking. Moughtin singled, out at second c to ss, RBI; Chatwood scored. 1 run, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

Northwest Nazarene 4th - McDonald hit by pitch. Hibbard flied out to rf. Parker reached on a fielding error by 2b; McDonald advanced to third. Parker stole second. Drlik singled to right center, 2 RBI; Parker scored, unearned; McDonald scored. Hunt pinch ran for Drlik. VanBeek,R grounded out to 2b; Hunt advanced to second. Udy singled to right field, RBI; Hunt scored, unearned. Kallias to p for Lorenz. Windall singled; Udy advanced to second. Casper singled to right field, RBI; Windall advanced to third; Udy scored, unearned. Louie grounded out to ss. 4 runs, 4 hits, 1 error, 2 LOB.

Minot State 5th - McDonald to p. Hatfield to rf for Hunt. Windall to cf. / for Gwaltney. Lochhead grounded out to 2b. Houston struck out. Fornshell pinch hit for Mesh. Fornshell doubled down the rf line. Hornecker grounded out to 3b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

Northwest Nazarene 5th - Fornshell to 2b. McDonald walked. Hibbard walked; McDonald advanced to second. Parker singled, bunt; Hibbard advanced to second; McDonald advanced to third. Hatfield grounded into double play ss to 1b; Parker out on the play; Hibbard advanced to third; McDonald scored. VanBeek,R singled to left field, RBI; Hibbard scored. Daylong pinch ran for VanBeek,R. Nevins to p for Kallias. Daylong advanced to second on a wild pitch. Udy walked. Windall reached on a throwing error by 3b; Udy advanced to third; Daylong scored, unearned. Casper struck out. 3 runs, 2 hits, 1 error, 2 LOB.

Minot State 6th - Daylong to 3b. Peters struck out. McDonald to cf. Tarter to p for Windall. Chatwood grounded out to ss. Olson popped up to 1b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

Northwest Nazarene 6th - Louie lined out to rf. McDonald lined out to ss. Hibbard reached on a fielding error by 3b, advanced to second. Lind pinch hit for Parker. Lind hit by pitch. Hatfield reached on a fielder's choice; Lind out at second ss to 2b. 0 runs, 0 hits, 1 error, 2 LOB.

Minot State 7th - Lind to lf. Parton to p for Tarter. Kramer pinch hit for Court. Kramer struck out. Moughtin grounded out to ss. Hiler to p for Parton. Wik to lf for Lochhead. Wik pinch hit. Wik singled to center field. Houston singled to center field; Wik advanced to second. Fornshell struck out looking. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.